• Albania- Festa di fine anno
 • Albania- Festa di fine anno
 • Albania- Festa di fine anno
 • Albania- Festa di fine anno
 • Albania- Festa di fine anno

Albania- Festa di fine anno

I bambini della scuola dell’infanzia di hanno portato in scena “Le quattro stagioni”. Lo spettacolo è stato allestito e realizzato da suor …

 • PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË
 • PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË
 • PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË
 • PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË
 • PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË
 • PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË
 • PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË
 • PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË

PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË

PAPA FRANÇESKU DHE TË RINJTË SHQIPTARË “Paqe në shtëpitë tuaja, paqe në zemrat tuaja, paqe në Kombin tuaj!” Kjo ka qënë përshëndetja dhe …